Ganduri, Informatii si Idei …

Icon

“Case Study Challenge 2010" la start

Ca in fiecare an, Roland Berger Strategy Consultants organizeaza “Case Study Challenge 2010”, concursul de studii de caz dedicat studentilor.

Pe 26 si 27 martie, in cadrul celei de-a cincea editii a evenimentului, Roland Berger Strategy Consultants invita studentii de exceptie sa-si puna la incercare spiritul de echipa si abilitatile de lider.

“Case Study Challenge 2010“ va oferi participantilor o imagine reala asupra consultantei strategice si sansa de intra in programul de internship al biroului Roland Berger din Bucuresti.
Mai multe detalii gasiti
aici.

Am avut ocazia să iau legătura cu reprezentații Roland Berger Strategy Consultants România și să mă implic în informarea studenților de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor Iași cu privire la evenimentul Case Study Challenge 2010 (și a celui din decembrie – Roland Berger Quiz 2009 – Catch a glimpse of strategy consulting!).

Mă bucur că în decembrie au fost finaliști de la Iași și sper ca și în acest weekend Iașul să se numere printre participanți și de ce nu, finaliști.

Așadar, studenți ai FEAA, urmăriți cu interes evenimentele organizate de Roland Berger Strategy Consultants România și numărați-vă printre participanți și învingători.

Advertisements

Filed under: Academice, Aprecieri, News

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Arhiva

My Tweets

Blog Stats

  • 11,275 hits
%d bloggers like this: