Ganduri, Informatii si Idei …

Icon

"Mie imi Pasa" – un nou proiect marca InfoEc

mie_imi_pasa

Dacă timpul vă permite, veniți să vedeți Informatica Economică, altfel decât în fața calculatorului, în căutare de soluții la problemele de zi cu zi ale afacerilor.

Studenții de anul III, Specializarea Informatică Economică din cadrul FEAA lansează un nou proiect: licitație în scop caritabil.

Data: Joi 13 mai 2010
Ora: 18.00

Loc: Amfiteatrul B1, FEAA

UPDATED Urmare a comentariului de mai jos, vă rog să ignoraţi textul de mai jos, dar să vă gândiţia dacă aşa ceva nu ar fi posibil pe viitor, într-un alt proiect, parteneriat între noi şi voi.

Ce ziceți dacă dvs., reprezentat al mediului de afacere din Iași, oferiți spre licitație:

 • o carte;
 • un pachet software;
 • un trainship;
 • o zi “porți deschise” în propria firmă;
 • un număr de ore de consultanță / stagiu de practică etc.

Dacă sună bine, contacți-mă pentru a vă pune în legătură cu organizatorii evenimentului. (e-mail: valentin.mazareanu[at]gmail.com)

Destinatia Fondurilor

 • Banii astfel stransi sunt destinati unui copil din Dorohoi, care are probleme de sanatate inca de la nastere si o situatie financiara a parintilor destul de precara;
 • Acesta a suferit nenumarate interventii chirurgicale pana acum, si a suferit de boli precum enterocolita, pneumonie, etc. Urmeaza la sfarsitul lunii aprilie (inceputul lunii mai) sa aiba inca o interventie chirurgicala la Tg. Mures ce va fi gratuita, insa va avea nevoie de medicamente si tratament ulterior;
 • De asemeni, banii stransi am dori sa acopere si eventualele cheltuieli ce vor aparea cu drumul pana la Tg. Mures, chiar daca banii vor veni mai tarziu decat interventia in sine.
Advertisements

Filed under: Evenimente

One Response

 1. MariusGilla says:

  Buna seara,

  Tin sa mentionez, in calitate de organizator al acestui eveniment, ca este o mica eroare… Ce e drept, nu am apucat sa discut pe indelete cu Dl.Mazareanu, insa ideea acestei campanii este sa punem spre licitatie obiecte si/sau servicii oferite doar de catre studentii si profesorii specializarii.
  In schimb, acest lucru nu inseamna ca nu pot veni persoane din mediul bussiness iesean pentru a vedea modul de desfasurare a unui astfel de eveniment, organizat de studentii anului 3 InfoEc. De asemeni, prin prezenta in sala se ofera si dreptul de a licita.
  In concluzie, imi cer scuze daca nu am fost indeajuns de explicit, insa invitatia ramane valabila.

  O seara frumoasa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Arhiva

My Tweets

Blog Stats

 • 11,275 hits
%d bloggers like this: