Ganduri, Informatii si Idei …

Icon

O noua zi, o noua experienta BRD

Am emoții de fiecare dată când vin în orașul meu natal și am nevoie de serviciile BRD: de data aceasta un OP către un cont de trezorerie.

După ce stau la rând la un ghișeu câteva minute bune (2 clienți) tanti operatoarea se ridică și fără nici o justificare pleacă din bancă. Și iaca așa rămân mască în fața unui scaun. Aud ulterior că a plecat la o prezentare.

Mă așez la rândul format la alt ghișeu. Aici operatoarea îmi spune că nu pot face această operațiune că sunt client al BRD Iași. Îi explic că se poate și că am mai făcut astfel de operațiuni din agenția respectivă. O conving. În schimb, primesc o replică pe un ton total neprietenos în care sunt întrebat de ce nu fac aceste operațiuni din Iași dacă sunt client acolo și le fac din agenția Siret.

No comment!

p.s. în Siret mai sunt prezente două instituții: BCR și Raiffeisen. Mă întreb: dacă am intrat de 2 ori în BRD și am ieșit dezamăgit și nervos, ce îi determină pe ceilalți clienți BRD Siret să rămână clienți ai acestei instituții?!

p.p.s. BRD, dacă citiți aceste rânduri, nu mai pierdeți timpul să mă sunați și să-mi explicați cum că aș putea să accesez servicii de plată online sau prin telefon. Pune-ți mână și faceți ordine în sistem și prin personal.

p.p.p.s. rămân client BRD din comoditate și pentru că nevoile mele încă nu se întind în sfera serviciilor pe care Bogdan le menționa în comentariile articolului precedent. Dar voi fi unul dintre cei care cu siguranță nu va mai recomanda BRD ca furnizor de servicii bancare. Și încep să prospectez piața; iar cele două instituții menționate mai sus sunt pe lista mea de priorități.

Advertisements

Filed under: (de)Clasificate

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Arhiva

My Tweets

Blog Stats

  • 11,277 hits
%d bloggers like this: