Ganduri, Informatii si Idei …

Icon

Pimp my BUSINESS (autopromo)

Internetul este plin de cereri, oferte şi iniţiative de tipul Pimp a business. Presupun că idea provine de la celebrul show Pimp my ride.

Anyway, nu asta contează.

Recente activităţi dar mai ales modul în care se conturează viitorul pentru mine şi partenerul meu de afacere mă determină să gândesc să aplic acest model în propriul business.

Este vorba despre franciza Minicards pentru judeţul Iaşi. Site-ul oficial pentru România AICI. SIte-ul mamă AICI.

Nu vreau să vând. Încă prezintă potenţial. Asta ţinând cont de numărul contractelor în derulare, de numărul relativ mare de puncte de afişare strategice şi mai ales de intenţia proprietarului francizei de a se apleca cu mai mare atenţie spre piaţa din România: extinderea reţelei, investiţii în campanii de promovare la nivel naţional.

Dar vreau să găsesc parteneri de afacere care să-mi împărtăşească viziunea: o colaborare win-win, servicii integrate, extinderea gamei de servicii cu serviciile oferite de partenerul de afacere, în speţă Minicards Iaşi.

Vinzi ceva, orice pe piața Ieșeană și simți că sistemul Minicards poate oferi un plus de valoare produsului sau serviciului tău, contactează-ne să stabilim condițiile colaborării.

  • Vinzi publicitate pe Iaşi? Cu un mic plus de bani oferă-i clientului tău şi o campanie locală sau naţională de promovare prin Minicards.
  • Dezvolţi website-uri? Cu un mic plus de bani asigură-i clientului tău şi o campanie de creşterea vizibilităţii site-ului / business-ului cu Minicards sau cu serviciile de promovare în mediul social oferite de Paideia Consulting.
  • Ai un business și ești interesat doar de campanii de promovare? Vrei să controlezi costurile? Cumpără de la noi crearea machetei și/sau printul și/sau distribuția sau doar dreptul de a ne folosi locațiile.

Și alte variațiuni pe această temă.

Dacă te gândești că propunerea sună bine dă un semn la minicards.iasi [at] gmail.com. 

Advertisements

Filed under: Business Ideas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

RSS Managementul Riscului

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

Tu Cumperi – Eu Adun

Bestjobs.ro
Produse evoMAG.ro

Arhiva

My Tweets

Blog Stats

  • 11,349 hits
%d bloggers like this: